Home » Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

De perfecte combinatie tussen sportiviteit, plezier en borrelen!

Bedrijfsevenement organiseren in de Golflounge Amsterdam

Op zoek naar een geschikte plek voor een businessevent? De Golflounge is makkelijk bereikbaar en ligt op korte afstand van het Amsterdamse centrum. De Golflounge biedt een breed scala aan mogelijkheden en is dé plek voor een zakelijk event. Golflounge Amsterdam is een unieke locatie voor grote bedrijfsevenementen, kleinschalige vergaderingen en zakelijke borrels.

reserveren

Bedrijfsevenement organiseren

Bedrijfsevenementen vinden plaats in alle soorten en maten. Van grote feesten voor het personeel om elkaar beter te leren kennen tot presentaties met klanten en leveranciers tijdens congressen. Bij het organiseren van een bedrijfsevenement is de locatie één van de sleutelelementen voor een succesvol evenement. Hoe staat het met parkeren? Is er genoeg te beleven en zijn er goede overige faciliteiten? Het antwoord hierop is: ja! De Golflounge beschikt over een bewaakte parkeerplaats en goede faciliteiten zoals …. Golflounge Amsterdam biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Van kleinschalige boxen voor vergaderingen tot een compleet omgetoverde locatie voor een groot congres of evenement.

reserveren

“Een unieke locatie voor het organiseren van bedrijfsevenementen.”

– Golflounge Amsterdam

Business event in de Lounge

De lounge van Golflounge Amsterdam is geschikt voor grote zakelijke business evenementen, denk aan:

  • Seminars
  • Netwerkbijeenkomsten 
  • Productlanceringen
  • Bedrijfsborrels
  • Teambuilding

Het interieur van de Lounge is modern en op verschillende manieren in te richten. Daarnaast kan vanzelfsprekend gebruik worden gemaakt van de horeca en golf faciliteiten die Golflounge Amsterdam biedt. Elk bedrijfsevenement wordt tenslotte beter van een hapje en een drankje.

reserveren

Maximum capaciteit bedrijfsevenement Lounge

De Lounge van Golflounge Amsterdam heeft een maximumcapaciteit van ongeveer 200 personen. Mocht een grotere capaciteit voor een bedrijfsevenement gewenst zijn, kunnen we in overleg kijken naar de mogelijkheden. De prijzen voor grote bedrijfsevenementen in de Lounge zijn op aanvraag. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button en hopelijk tot snel!.

Ik wil meer informatie

Kleinschaliger bedrijfsevenement 

Golfen met een zakelijke relatie? In alle rust vergaderen op een externe vergaderlocatie met een klein gezelschap? De Boxen binnen de Golflounge maken dit mogelijk.

De Boxen geven totale vrijheid en worden gebruikt om te vergaderen, golfen en borrelen. Wil je uitsluitend gebruik maken van de box? Dat kan ook, elke box is dankzij de indeling geschikt voor kleinschalige zakelijke events.

Kosten huur ‘De VIP Box’

De huurkosten van een Box bedragen € 250 voor 2 uur. Langer dan 2 uur vergaderen, netwerken of golfen in Box? Verlengen kost €125,00 per uur.

Boek een Box

Golflounge Amsterdam: een unieke locatie voor het organiseren van bedrijfsevenementen

Golflounge Amsterdam is een unieke locatie in Amsterdam voor het organiseren van grootschalige en kleine zakelijke evenementen. Ontmoet leveranciers, partners en klanten tijdens onvergetelijke bedrijfsevenementen in de Lounge. Of ontwikkel nieuwe plannen voor jouw bedrijf tijdens vergadersessies in de VIP Box. Tijdens het evenement zorgen de hosts van Golflounge Amsterdam ervoor dat het evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Golflounge Amsterdam heeft een eigen eventmanager met meer dan 5 jaar ervaring in events organiseren. Onze eventmanager helpt jou graag bij het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen. Meer weten over het organiseren van een event bij Golflounge Amsterdam? Vertel ons wat jouw wensen zijn en dan kijken we samen naar wat voor moois we ervan kunnen maken!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Ik wil Meer informatie