Home » FAQ

FAQ

Alle vragen op een rij

Algemeen

Het is niet nodig om ervaring of een GVB te hebben in de Golflounge. Dat betekent dat iedereen welkom is. Wij zorgen dat de clubs en ballen klaar liggen en zien je graag!

Golflounge Amsterdam is meer dan beschikbaar voor bedrijfsevenementen. Dit kan zowel klein- als grootschalig voor jong en oud! Kijk voor meer informatie op: Golflounge

Behalve een goed humeur hoeft niets mee naar Golflounge Amsterdam. Bij het huren van een box zit alles wat nodig is om een toffe middag of avond te hebben. Mocht je een golfhandschoentje in je bezit hebben kun je deze meenemen, maar dit is niet verplicht.

Als je zelf clubs hebt mag je deze meenemen, heb je ze niet dan hebben wij ze voor je klaarstaan! Wij hebben ook linkshandige clubs en kinderclubs.

De Golflounge is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder de 16 moeten begeleid worden door een ouder of verzorger. Let op: de Golflounge bevindt zich op de 1e verdieping en beschikt niet over een lift.

Nee, deze kun je niet bij ons lenen. Wel zou je deze in onze golfshop kunnen aanschaffen vanaf €19,95.

Jazeker! Onze Trackman schermen zijn zo gepositioneerd dat links- en rechtshandige golfers het niet zullen raken tijdens hun swing.

In de Golflounge serveren wij verschillende borrelhappen. Bij ons kun je helaas niet dineren. Wij verwijzen je graag naar onze collega’s bij Brasserie de Hoge Dijk die je graag ontvangen voor lunch of diner! Brasserie de Hoge Dijk bevindt zich op het zelfde terrein als Golflounge Amsterdam.

Golflounge Amsterdam bevindt zich op de 1e verdieping en beschikt helaas niet over een lift. Verder is alles op de 1e verdieping gelijkvloers en beschikken wij over een invalidentoilet. Onze medewerkers zijn ten alle tijden bereid ergens mee te helpen mocht het gewenst zijn.

Dit kan zeker! Ons reserveringssysteem werkt met een online betaling via Mollie, mocht je hier een factuur van ontvangen kun je het in het opmerkingenvak vermelden of even een mailtje sturen naar info@golfloungeamsterdam.nl

Dat kan gebeuren! Stuur ons even een mailtje op info@golfloungeamsterdam.nl en dan bespreken samen we de mogelijkheden.

Je kunt bij ons 85 dagen vantevoren online reserveren. Wil je verder in het jaar alvast resereven? Mail ons dan even op info@golfloungeamsterdam.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ja! Golflounge Amsterdam is centraal verwarmd en ook op koude dagen is het binnen warm als de deuren open staan. De afslagplaatsen zijn overdekt, waardoor je ook hier droog staat.

Via ons reserveringssysteem kun je met 1 reservering alleen meerdere Lounge Boxen reserveren. Het systeem biedt automatisch het juiste aantal Boxen aan bij het aantal personen dat je hebt ingevuld. Wil je de hele Lounge afboeken, of het gehele Private deel? Neem dan even contact met ons op via events@golfloungeamsterdam.nl

Golfspullen zoals handschoentjes, ballen, pitchvorken etc. kun je aanschaffen in onze golfshop. Deze bevindt zich op hetzelfde terrein als Golflounge Amsterdam, maar niet direct in het zelfde gebouw. Clubs kun je aanschaffen bij onze buren, Hans Lemmens Golf. Zij bevinden zich 1 deur verder van Golflounge Amsterdam.

Momenteel is Golflounge Amsterdam de enige van zijn soort!

De Golflounge is gevestigd op Golfcentrum De Hoge Dijk.
Het adres is: Abcouderstraatweg 46 1105 AA Amsterdam

Buiten de veiligheidsnormen zijn er in de Golflounge geen spelregels. Zorg dat je in de Golflounge altijd achter de streep blijft op het moment dat er iemand af gaat slaan.

Golflounge Amsterdam beschikt in alle Lounge Boxen over Trackman schermen. Deze schermen maken het mogelijk games tegen elkaar te spelen en afstanden te meten. Meer weten over Trackman? Klik hier.

Lessen

In hetzelfde pand als de Golflounge bevindt golfacademy De Hoge Dijk zich. De pro’s staan graag voor je klaar om je te leren golfen of je golfspel te verbeteren. Neem contact op via: info@dehogedijk.nl

Lessen voor je GVB is zeker mogelijk! Voor je GVB is het echter verplicht een ronde door de baan te lopen. En ondanks dat je veel banen kunt spelen op de Trackman schermen zal het waarschijnlijk toch de par ¾ lus van Golfcentrum De Hoge Dijk worden.

Reserveren

Reserveren in De Golflounge kan door hier te klikken. Het reserveringsproces kent 4 stappen: 1. Kies welke Box je wilt huren en met hoe veel personen je komt 2. Kies hoe lang je wilt blijven en op welke datum en tijd je wilt komen 3. Vul je gegevens in 4. Bevestig de reservering door online te betalen via Mollie. Nu is je reservering compleet en zien we je graag bij Golflounge Amsterdam!

De gemiddelde reserveringstijd verschilt per groep. Wij adviseren minimaal 2 uur. Dit geeft iedereen genoeg tijd en ruimte om af te slaan, games te spelen, en natuurlijk te borrelen.

Welke Box goed is voor jouw groep ligt voornamelijk aan hoe groot jouw groep is. In de Golflounge hebben wij 3 typen Boxen: de Lounge Box, de Private Box en de VIP Box. In totaal hebben wij 7 Lounge Boxen, waar per Box maximaal 6 personen in kunnen. Op deze manier kunnen kleine én grotere groepen gemakkelijk in de Lounge samen spelen. Wij beschikken over 1 Private Box, waar ook maximaal 6 personen in kunnen. Deze Box is afgescheiden van de rest van de Lounge waardoor je door niemand gestoord zult worden. Onze 2 VIP Boxen beschikken over 2 afslagplaatsen per Box ipv 1 en een XL-ruimte met luxe zitgelegenheid. In deze Box kun je met maximaal 12 personen.
In de Golflounge zijn 3 typen Boxen beschikbaar. De Lounge Box (max. 6 personen), Private Box (max. 6 personen) en VIP Box (max. 12 personen). Alle boxen beschikken over een afslagplaats en comfortabele zitplaatsen. De VIP Box heeft twee afslagplaatsen.

Het wijzigen of annuleren van een reservering is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact op via info@golfloungeamsterdam.nl Voor de annuleringsvoorwaarden kijk hier.

Bedrijfsevenement

De maximum capaciteit van de Golflounge ligt rond de 200 personen. Gebaseerd op jouw wensen kunnen we een persoonlijk voorstel maken. Wij horen graag van je via events@golfloungeamsterdam.nl

Dit kan zeker! Mocht je een factuur willen ontvangen horen wij dit graag, laat ons dit dan even weten via events@golfloungeamsterdam.nl