Home » Events

Events

Binnenkort bij Golflounge Amsterdam

Masters golf

“6 en 7 april is het weer zover, dan is het tijd voor het 2023 Masters Tournament! Bij de Golflounge kun je dit toernooi samen met jouw (golf)vrienden onder het genot van een hapje en een drankje bekijken. Haal tijdens of na deze uitzending de innerlijke golfpro in jou naar boven door zelf een balletje af te slaan met behulp van onze Trackman schermen. Boek daarom snel je lounge via onderstaande button.”

Reserveer een loungebox

Competitiegolfers opgelet!

Ben jij al klaar voor het aankomende golfseizoen? Bij de Golflounge zijn alle voorbereidingen getroffen om jou als golfer voor te bereiden voor het aankomende competitieseizoen. Met onze innovatieve Trackmanschermen loop jij zonder moeite de mooiste golfbanen van de wereld af. Oefen je swing op een digitale Amerikaanse baan en perfectioneer je chips op een van onze digitale Europese banen. Oefen je toch liever je nearies? Train deze dan door middel van het spel “Closest to the pin”.

Reserveer 3 uur, betaal voor 2!

Onze Trackmanschermen beschikken allen over Dual Radar Technology, wat betekent dat jij alle cijfers rondom jouw slag terug ziet op het scherm, een betere manier om je voor te bereiden op de competitie is er niet. Tijdens het afslaan heb je de beschikking over een onbeperkt aantal driving range ballen en kun je gebruik maken van alle overige faciliteiten die de (verwarmde) Golflounge biedt.
Om het allemaal nóg iets mooier te maken, hebben we een speciale actie: Reserveer je een van onze boxen namelijk voor een periode van drie uur, betaal je maar voor twee dus wees er snel bij!

Gebruik de code GOLFLOUNGE-COMPETITIE-2023

Geldig op bezoeken tot en met 7 april 2023.

Reserveer een loungebox

Afslaan golf Amsterdam

Topgolf Amsterdam oftewel de Golflounge is gelegen langs de A2 wat de locatie makkelijk bereikbaar maakt vanaf de snelweg. Er bevindt zich een groot bewaakt parkeerterrein voor de golf locatie waar parkeren slechts € 1 ,- kost.

Zien we je binnenkort op de Topgolf locatie in Amsterdam?

Reserveer dan je box