Home » Over ons

Golflounge Amsterdam

Dit zijn wij

Golflounge Amsterdam

Een uniek concept in de Benelux: op steenworp afstand van Amsterdam met uitzicht op een schitterend natuurgebied. De Golflounge is een combinatie van golf, gezelligheid en comfort. Het is de plek waar je samen met vrienden, collega’s of familie kan trainen, afslaan, chillen en een drankje doen. De Golflounge is opgedeeld in verschillende ruimtes: ‘De Lounge’, ‘De Boxen’ en ‘De Academy’

Golf in een nieuw jasje!

Golf is een fantastische sport voor jong en oud. Voor veel mensen voelt het echter als niet bereikbaar en traditioneel. Met Golflounge Amsterdam wordt golf van iedereen en voor iedereen. De combinatie tussen sfeer, competitie en gezelligheid maakt De Golflounge geschikt voor niet golfers en golfers.  

De Lounge

De Lounge is de hoofdruimte van Golflounge Amsterdam. Hier komen vrienden, familie en collega’s samen om te golfen. De Lounge bevindt zich direct aan de afslagplaatsen waar iedereen de actie kan meemaken. De bar bevindt zich middenin de Lounge; het is de ideale plek om een hapje en een drankje te bestellen om jouw bezoek aan de Golflounge nog aangenamer te maken.
De lounge is uitermate geschikt als evenementenlocatie en af te huren voor bedrijven en particulieren. Alles is mogelijk; van een netwerkevenement tot een informele feestavond.

Bedrijfsevenement organiseren in de Lounge

De Golfacademy

De Hoge Dijk heeft een eigen golf academy, welke te vinden is in hetzelfde gebouw als de Golflounge. De Academy beschikt over meerdere leslokalen waar iedereen die zijn/haar golfspel wil verbeteren gebruik van kan maken, ongeacht niveau of leeftijd. Aan de hand van Trackman data, theorielessen en video-opnames gaan de golfprofessionals aan de slag met het verbeteren van je golfspel.

Lees meer over de Golf Academy

Trackman Driving Range

Alle afslagplaatsen in de Golflounge zijn voorzien van Trackman technologie. De Trackman is gratis te gebruiken.  

Lees meer over de Trackman Driving Range